miércoles, 1 de diciembre de 2010

ENDESA INVERTEIX 60.000 EUROS EN LA MILLORA DE LA QUALITAT DEL SERVEI AL PAPIOL I MOLINS DE REI, AL BAIX LLOBREGAT

·        La Companyia ha interconnectat diversos centres de transformació creant una estructura de malla.

·        En cas d’incidència en algun dels punts, el subministrament es pot mantenir variant-ne el recorregut habitual, gràcies a les noves vies.

·        Aquestes millores es sumen al procés iniciat abans de l’estiu amb el canvi de tensió d’11 kV a 25 kV.
                            
El Papiol, 1 de desembre de 2010.- Endesa ha invertit 60.000 euros en la millora de la qualitat i el reforç de la xarxa de subministrament del Papiol i de Molins de Rei, al Baix Llobregat. Les operacions que s’han dut a terme recentment han permès interconnectar diversos centres de transformació, de manera que s’ha creat una estructura de malla.

Els treballs realitzats permeten donar major solidesa al subministrament i fer-lo més segur enfront d’incidències que, en cas d’afectar alguna de les línies, el subministrament es podria mantenir a través de vies alternatives.

Les operacions de millora es sumen a les realitzades abans de l’estiu, que, amb una inversió de gairebé 400.000 euros, van permetre duplicar la capacitat de la xarxa d’aquest municipi del Baix Llobregat, canviant la tensió dels centres de transformació d’11 kV a 25 kV.

Aquest canvi de tensió aporta a la xarxa de distribució una major seguretat i regularitat en el subministrament. Alhora, a través del seu control i automatització, s’augmenten les possibilitats d’interconnexió amb altres xarxes de 25kV.  La homogeneïtzació de la xarxa elèctrica de mitja tensió a 25 kV, a més de flexibilitzar la seva explotació al permetre el mallat i el telecomandament de la xarxa, també ajuda a evitar futures saturacions de les línies.



Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2010 en un mapa más grande