lunes, 20 de diciembre de 2010

ENDESA INVERTIRÀ MÉS DE 60.000 EUROS EN LA MILLORA DE LES SEVES INSTAL•LACIONS DE MITJA TENSIÓ DE RUBÍ I VILADECAVALLS



·        A part d’aquest dos municipis, també els clients de Terrassa i Ullastrell es veuran beneficiats per aquestes tasques a la xarxa elèctrica.

·        Aquestes reformes permetran la millora del subministrament elèctric de més de 3.800 clients, amb una potència instal·lada actualment de més de 24.000 kVA.

·        Els treballs formen part del pla d’inversions de la Companyia a la comarca, que té com a finalitat reforçar el servei elèctric i millorar les infraestructures adaptant-les a futures necessitats.

Rubí, 20 de desembre de 2010.- Endesa invertirà més de 60.000 euros en la millora de la xarxa de mitja tensió de Rubí i Viladecavalls, al Vallès Occidental. Les obres s’iniciaran en els propers dies i també beneficiaran, de manera indirecta, a ciutadans de Terrassa i Ullastrell. En total, més de 3.800 clients, amb una potència instal·lada de més de 24.000 kVA.

Les reformes consistiran en la millora tecnològica de tres centres de transformació, dotant-los de nous dispositius com els telecomandaments, que permeten controlar aquestes instal·lacions a distància. Totes aquestes millores tecnològiques tenen com a objectiu reduir el temps de localització i actuació en cas d’incidències a la xarxa, de manera que es minimitzin en número i durada les interrupcions del subministrament.

Aquestes tasques formen part dels plans d’inversió de la Companyia a la comarca del Vallès Occidental, que tenen com a objectiu donar una resposta adequada a les especificitats del territori i dels seus habitants, així com adaptar i preparar la xarxa de subministrament elèctric per a futures necessitats a curt, mig i llarg termini.



Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2010 en un mapa más grande