martes, 30 de noviembre de 2010

ENDESA ELECTRIFICA EL NOU EDIFICI DE DECATHLON A LA CIUTAT DE LLEIDA

• La Companyia ha posat en servei un nou centre de mesura al recinte de l’empresa de material esportiu.

• La nova infraestructura compta amb les últimes tecnologies del sector, com un sistema de ventilació amb sondes per donar resposta a puntes de demanda.

• La instal•lació disposa d’un sistema de telecomandaments que permet donar una resposta molt més àgil a situacions en la xarxa elèctrica.


Lleida, 29 de novembre de 2010.- Endesa ha finalitzat els treballs necessaris per a la instal•lació de la infraestructura elèctrica idònia per tal de dotar de subministrament elèctric al nou edifici de Decathlon a Lleida.

Concretament, la Companyia ha posat en servei un nou centre de mesura al recinte de l’empresa de roba i material esportiu, dotant-lo de les últimes tecnologies en distribució elèctrica. Així, la nova infraestructura comptarà amb un sistema de ventilació forçada, controlat per sondes de transformador. Aquest sistema permet donar resposta a puntes de demanda que puguin sorgir, millorant la resposta general de la xarxa.

Entre aquests sistemes també s’ha instal•lat un telecomandament que permet operar a distància per donar resposta immediata a incidències o situacions anòmales que puguin sorgir, reduint així al mínim el temps de resposta.

La infraestructura està connectada amb xarxa mallada i s’ha dissenyat específicament la seva ubicació tan per els usos específics de l’empresa en qüestió com per futures necessitats.

Així, amb l’entrada en funcionament de noves infraestructures elèctriques a la ciutat, no només es garanteix una millor qualitat i continuïtat del servei als clients de Lleida, sinó que es dota la xarxa d’una major solidesa per atendre els nous subministraments que hi pugui haver en un futur.