lunes, 22 de noviembre de 2010

ENDESA GESTIONA PROP DE 280.000 QUILOS DE RESIDUS DURANT EL 2010 A LES COMARQUES CENTRALS

• La gestió i el tractament de bona part d’aquests residus s’ha dut a terme en les instal.lacions que la Companyia té habilitades a tal efecte.

• Aquest és el resultat de la implantació del Sistema de Gestió Ambiental de l’Empresa.

Manresa, 22 de novembre de 2010 .- Endesa ha gestionat entre els mesos de gener i octubre d’enguany a les comarques centrals prop de 280.000 quilos de residus derivats de diferents obres i treballs de manteniment i millora de la xarxa elèctrica de distribució.

Concretament, la Companyia ha gestionat ha retirat, gestionat i tractat més de 131.000 quilos de residus corresponents a cablejat, ferro, formigó i runes, i més de 145.000 quilos de residus especials al Bages, Berguedà, Osona i l’Anoia . En aquest sentit, des de l’inici de l’any l’Empresa s’ha fet càrrec de prop de 3,5 milions de quilos de residus a les comarques centrals, gironines, el Vallès i el Maresme.

La gestió i el tractament de bona part d’aquests residus s’ha dut a terme en les instal•lacions que Endesa té habilitades a tal efecte, des d’on els residus es lliuren als corresponents gestors especialitzats per al seu aprofitament o la seva eliminació controlada quan no és possible la seva reutilització.

Aquesta mesura és la conseqüència de la implantació del Sistema de Gestió Ambiental (SIGMA) i dels seus procediments. En aquest sentit, l’acurada i especialitzada gestió dels residus és fruit de la política ambiental d’Endesa, que, entre els seus trets característics bàsics, hi té el suport a la sostenibilitat com a projecció d’una empresa de futur, atenta a reduir les repercussions que el correcte subministrament elèctric pot tenir sobre el medi ambient.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2010 en un mapa más grande