viernes, 26 de noviembre de 2010

ENDESA INVERTEIX 30.000 EUROS EN LA REFORMA TECNOLÒGICA DE LA SUBESTACIÓ D’ABRERA PER MILLORAR EL SERVEI A SIS MUNICIPIS

• Els treballs s’han centrat en la renovació de 2 parallamps dels transformadors d’alta tensió.

• Amb les obres, la Companyia reforça la fiabilitat i la seguretat dels elements de la infraestructura.

• L’actuació beneficiarà més de 3.500 clients repartits entre les poblacions d’Abrera, Castellbisbal, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.

Abrera, 26 de novembre de 2010- Endesa ha invertit 30.000 euros per reformar tecnològicament la subestació d’Abrera, a la comarca del Baix Llobregat, amb l’objectiu de millorar la qualitat del servei elèctric a sis municipis de la comarca.
Els treballs han consistit a substituir 2 vàlvules (parallamps) dels transformadors de 220 kV. Al mateix temps, la Companyia ha dut a terme millores a diversos elements de la infraestructura de la subestació, de manera que s’incrementa la seva seguretat, robustesa i fiabilitat.
Aquesta actuació comportarà una millora de la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric a 3.575, principalment del mateix municipi, però també de Castellbisbal, Olesa de Montserrat, Sant Esteve Sesrovires, Sant Andreu de la Barca i Esparreguera.
Les obres formen part del pla d’inversions de la Companyia al Baix Llobregat per a la reforma tecnològica de les instal•lacions elèctriques de la comarca i per al reforçament del servei, a l’hora que se n’incrementa la seguretat.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2010 en un mapa más grande