miércoles, 10 de noviembre de 2010

ENDESA FINALITZA EL BUIDAT PERIÒDIC DEL CANAL DE SERÒS QUE S’HA EFECTUAT PER A TREBALLS DE MANTENIMENT I MILLORA


·         L’actuació ha mantingut secs els dos trams que conformen la infraestructura durant un mes i ha comportat l’aturada de la central hidroelèctrica.

·         Aquests treballs es realitzen periòdicament i formen part de les actuacions de la Companyia per mantenir en òptim estat les seves instal.lacions.

Aitona, 10 de novembre de 2010.- Endesa finalitza avui el procés de buidatge periòdic del canal de Seròs a la càmera de la central hidroelèctrica del mateix nom i que està situada al terme municipal d’Aitona, a la comarca del Segrià, dut  a terme per tal d’efectuar-hi diversos treballs de manteniment i millora.

El conjunt d’aquestes actuacions ha tingut una durada d’un mes, i ha suposat l’aturada de la central hidroelèctrica de Seròs, als seus dos canals de 60 m3/s i 120 m3/s, respectivament. Aprofitant aquesta aturada, s’ha realitzat el corresponent manteniment dels quatre grups de la central. 

Aquests treballs, que es realitzen de forma periòdica, s’inscriuen en el marc de les actuacions habituals de la Companyia amb l’objectiu de mantenir en òptim estat les seves instal·lacions.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2010 en un mapa más grande