viernes, 19 de noviembre de 2010

ENDESA INVERTEIX 35.000 EUROS PER MILLORAR EL SERVEI ELÈCTRIC A SET MUNICIPIS DE LA COMARCA DE L’ALT EMPORDÀ

La Companyia ha adequat 3,7 quilòmetres d’una línia de 25 kV al seu pas pels termes municipals de Selva de Mar i Palau Saverdera.

• Atesa la dificultat d’accés a l’entorn, s’ha utilitzat un helicòpter per efectuar les obres, fet que ha permès reduir considerablement l’impacte al territori.

• La millora beneficia un total de 3.940 clients, repartits entre les dues poblacions citades, Vilajuïga, El Port de la Selva, Pau, Roses i Llançà.

La Selva de Mar, 19 de novembre de 2010.- Endesa ha invertit un total de 35.000 euros per a la reforma tecnològica de part de la xarxa elèctrica de mitja tensió de 7 municipis de la comarca de l’Alt Empordà, amb l’objectiu de reforçar-hi el servei elèctric.

Concretament, la Companyia ha adequat 3,7 quilòmetres d’una línia de 25 kV al seu pas pels termes municipals de Selva de Mar i Palau Saverdera, de manera que n’ha substituït el cablejat i els aïllaments per infraestructura de darrera tecnologia.

Un dels trams d’aquesta línia transcorre per la zona on s’ubica el monestir de Sant Pere de Roda, per la qual cosa, durant el procés dels treballs, s'hi ha instal•lat un grup electrogen amb la finalitat de minimitzar-hi l’afectació del servei.

D’altra banda, atesa la dificultat d’accés que presenta l’entorn on s’han dut a terme les obres, s’ha utilitzat un helicòpter per efectuar-les, fet que ha permès reduir considerablement l’impacte al territori.

Així doncs, la millora beneficia un total de 3.940 clients, repartits entre els municipis de Selva de Mar, El Port de la Selva, Vilajuïga, Pau, Palau Saverdera, Roses i Llançà.

Els treballs formen part del pla d’actuacions d’Endesa a les comarques de Girona per garantir la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric, a l’hora que deixen les instal•lacions a punt per atendre puntes de consum i futures connexions.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2010 en un mapa más grande