martes, 2 de noviembre de 2010

ENDESA INVERTEIX 180.000 EUROS PER REFORMAR TECNOLÒGICAMENT PART DE LA XARXA ELÈCTRICA DE BELLVÍS, AL PLA D’URGELL

·        La Companyia ha interconnectat dues línies de mitja tensió als afores del municipi, de manera que hi ha instal.lat un centre de transformació d’última tecnologia.

·        La infraestructura de la zona industrial de la població guanya en seguretat, ja que, en cas d’alguna incidència en un dels punts, es pot garantir el subministrament per una altra via.

·        Els treballs són un pas més per avançar en el mallat total de la xarxa elèctrica de la comarca, ja que l’Empresa entén de la importància de tenir les seves instal.lacions enllaçades.

Bellvís, 2 de novembre de 2010.- Endesa inverteix 180.000 euros per reformar tecnològicament part de la xarxa elèctrica de Bellvís, a la comarca del Pla d’Urgell, amb l’objectiu de reforçar la seguretat de les instal·lacions elèctriques al municipi i millorar-ne el servei als seus clients.

Concretament, la Companyia ha dut a terme la interconnexió de dues línies de mitja tensió als afores del municipi, de manera que hi ha instal·lat un centre de transformació d’última tecnologia. Així, s’ha pogut completar l’anella de la xarxa elèctrica de la zona industrial de Bellvís, que compta amb 12 centres de transformació.

Amb aquestes reformes, la xarxa guanya en seguretat, ja que si, per qualsevol motiu, un dels punts quedés sense tensió, la Companyia pot restablir el servei per una altra via, de manera que es garanteix la qualitat del subministrament als 400 clients d’aquesta àrea industrial.

Els treballs són un pas més per avançar en la consecució del mallat total de la xarxa elèctrica de la comarca del Pla d’Urgell, ja que l’Empresa entén de la importància de tenir totes les seves instal·lacions interconnectades per tal que, en cas d’incidència, els clients es puguin alimentar per recorreguts alternatius.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2010 en un mapa más grande