miércoles, 10 de noviembre de 2010

ENDESA INVERTEIX MÉS DE 10.000 EUROS PER AMPLIAR I REFORMAR PART DE LA XARXA DE BAIXA TENSIÓ DE PONTILS, A LA CONCA DE BARBERÀ

La Companyia ha instal.lat dues noves línies a la urbanització de Seguer, amb l’objectiu de reforçar-hi el servei elèctric.

• Les obres no només asseguren el mercat actual de la zona, sinó que també donen resposta al creixement vegetatiu i als nous clients que hi pugui haver en un futur.

• Els treballs formen part del pla d’inversions de l’Empresa a la comarca per millorar-hi la qualitat i la continuïtat del subministrament.

Pontils, 10 de novembre de 2010 - Endesa ha invertit més de 10.000 euros per ampliar i reformar tecnològicament part de la xarxa elèctrica de baixa tensió del municipi de Pontils, a la comarca de la Conca de Barberà, amb l’objectiu de reforçar-hi el servei elèctric.

Concretament, la Companyia ha instal•lat dues noves línies de baixa tensió a la urbanització de Seguer, de manera que els clients d’aquesta zona queden agrupats en tres àrees i es minimitza, així, la possibilitat d’interrupció del subministrament.

D’aquesta manera, les obres no només asseguren el mercat actual d’aquesta urbanització, sinó que també donen resposta al creixement vegetatiu i als nous subministraments que hi pugui haver en un futur.

De fet, la zona ha experimentat un augment significatiu de la construcció de segones residències en els darrers anys. Així doncs, amb la reforma es pot fer front a l’augment de la demanda d’energia elèctrica.

Els treballs formen part del pla d’inversions de l’Empresa a la comarca per millorar-hi la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric i per dotar-ne la xarxa dels darrers avenços tecnològics.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2010 en un mapa más grande