jueves, 11 de noviembre de 2010

ENDESA INVERTEIX 25.000 EUROS PER REFORMAR TECNOLÒGICAMENT PART DE LA XARXA DE MITJA TENSIÓ DE CORNELLÀ DE LLOBREGAT

• La Companyia ha substituït 180 metres de línia soterrada de 18/30 kV per cablejat d’11 kV, als carrers del Marquès de Cornellà i l’Almirall Vierna d’aquest municipi del Baix Llobregat.

• Els treballs contribueixen a l’adequació tecnològica de la infraestructura elèctrica de la localitat, a més de reforçar el servei a més de 1.200 clients.

• Les obres són un pas més per dotar les instal.lacions elèctriques de la comarca de la darrera tecnologia.

Cornellà de Llobregat, 11 de novembre de 2010.- Endesa ha invertit 25.000 euros per reformar tecnològicament part de la xarxa elèctrica de Cornellà de Llobregat, a la comarca del Baix Llobregat, amb l’objectiu de reforçar el servei elèctric al municipi i adequar-ne les instal•lacions.

Concretament, la Companyia ha substituït 180 metres de línia subterrània de mitja tensió a 18/30 kV per la mateixa longitud de cablejat a 11 kV, entre els carrers del Marquès de Cornellà i de l’Almirall Vierna.

Així, a banda de reforçar la qualitat i la continuïtat del subministrament a més de 1.200 clients, els treballs contribueixen a l’adequació tecnològica de la infraestructura elèctrica del municipi.

Les obres són un pas més per dotar la infraestructura elèctrica del Baix Llobregat dels darrers avenços en matèria de tecnologia, amb l’objectiu de garantir la qualitat del servei elèctric, no només per assegurar el mercat actual, sinó també per donar resposta al creixement vegetatiu i als nous subministraments que hi pugui haver en un futur.




Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2010 en un mapa más grande