miércoles, 3 de noviembre de 2010

ENDESA REFORMA PART DE LA XARXA ELÈCTRICA DE MITJA TENSIÓ DE BARCELONA PER REFORÇAR EL SERVEI A 50.000 CLIENTS

• La Companyia ha interconnectat la subestació Eixample i el centre de repartiment ubicat a l’encreuament dels carrers Còrsega i Venus.

• L’obra reforça el mallat de la infraestructura elèctrica de la zona, de manera que guanya en seguretat, ja que si un dels punts quedés sense tensió, es pot abastir per una altra via.

• Els treballs s’emmarquen en les tasques d’interconnexió de les instal.lacions elèctriques a la capital catalana.

Barcelona, 3 de novembre de 2010.- Endesa ha finalitzat les obres de reforma tecnològica de part de la xarxa elèctrica de mitja tensió de Barcelona, amb l’objectiu de reforçar el servei a 50.000 clients.

Concretament, la Companyia ha interconnectat la subestació Eixample, -situada a la Travessera de Gràcia, cantonada amb el carrer Marina- i el centre de repartiment ubicat a l’encreuament dels carrers Còrsega i Venus.

Els treballs han consistit en realitzar unes canalitzacions amb 4 circuits d’11 kV. En aquest sentit, per tal de cobrir la distància entre aquests dos punts s’han hagut d’efectuar gairebé dos quilòmetres de rasa.

Amb aquestes reformes, es reforça el mallat de la xarxa elèctrica de la zona, de manera que aquesta guanya en seguretat, ja que si, per qualsevol motiu, un dels punts quedés sense tensió, l’Empresa pot restablir el servei per una altra via. Així, el centre de repartiment del carrer Còrsega es pot alimentar tant a través de la subestació Eixample com des de la de Maragall.

Com és habitual a l’hora d’efectuar obres a la via pública, es va establir prèviament el protocol en l’obertura de rases, d’acord amb l’Ajuntament de Barcelona i els diversos responsables dels Districtes i de la Guàrdia Urbana.

Amb tot, els treballs beneficien la totalitat dels 50.000 clients que pengen de la subestació Eixample, a través dels seus centres de repartiment de Còrsega, Sanllehy i Indústria.

Les obres s’emmarquen en les tasques de millora del mallat elèctric a la capital catalana, per a la qual cosa la Companyia té previst realitzar una inversió total de més de 2,5 milions d’euros.


Ver Notes de premsa Endesa Catalunya 2010 en un mapa más grande